IUVER llança la seua nova línia dermocosmètica

La melatonina és l'actiu protagonista d'aquest llançament

IUVER llança la seua nova línia dermocosmètica
Un moment durant la presentació dels productes, dijous passat en l’Àgora. | TONI MIRANDA

IUVER Rejuvenation Institute, centre mèdic estètic especialitzat en rejoveniment facial i corporal, femení i masculí, ha llançat una nova línia dermocosmètica de productes amb un actiu com a protagonista: la melatonina.

Lorena Vaquer, metge especialista en estètica i gerent de la clínica IUVER, destacava les propietats de l’ingredient central dels productes de la gamma Melatonin Mine durant la presentació en societat d’aquest llançament que ve a revolucionar el món de la cosmètica, dijous passat, a la sala Àgora d’Alcoi. Segons Vaquer, la melatonina posseeix acció antioxidant, antiinflamatòria, despigmentant, protectora solar i exerceix una funció barrera de la pell, entre altres.

Melatonin Mine es presenta, a més, com una línia personalitzable de productes –espumeja netejadora, aigua micel·lar, crema solar, contorn d’ulls i sérum– que ofereix cinc solucions segons el resultat desitjat: antitaques, hidratant, antiedat, pells grasses o solució calmant per a pells sensibles.

La nova línia, que pròximament estarà disponible en farmàcies i per compra en línia, es completa amb una gamma de retinol en tres concentracions, una crema que simula la funció barrera de la pell i dos productes per a pells joves a base d’àcids.

Send this to a friend