Ja es poden votar els pressupostos participatius de la Generalitat

Cinc projectes d'Alcoi opten a rebre finançament autonòmic

Ja es poden votar els pressupostos
La rehabilitació del Teatre Principal és un dels projectes finalistes.

Aquesta setmana ha començat la votació dels Pressupostos Participatius de la Generalitat Valenciana, que inclouen cinc projectes per a la nostra ciutat. Es tracta de les cinc propostes que compleixen amb els criteris de viabilitat, tant tècnics com econòmics. Del total de 13.763.500 euros que tenia la Generalitat per a les Comarques Centrals, han sigut seleccionats projectes valorats en un total de 7.966.000 euros, dels quals 2.360.000 euros corresponen a la nostra ciutat.

Aquests cinc projectes i la seua valoració són: la construcció d’un pàrquing per a l’Hospital Verge dels Lliris, 500.000 euros; la rehabilitació del conjunt històric del Molinar, 940.000 euros; la rehabilitació del centre històric d’Alcoi, 200.000 euros; la rehabilitació del Teatre Principal d’Alcoi, 120.000 euros; i l’adquisició d’un espai fabril per a dur a terme un Ateneu de creació i fabricació, 600.000 euros.

Poden votar totes les persones registrades en GVA Participa i amb l’usuari verificat de manera virtual, en la pestanya de Pressupostos Participatius. També hi haurà ordinadors d’ús públic en les tres biblioteques municipals i la regidoria de Democràcia Participativa posa a la disposició de tota la població un punt d’informació (Pintor Casanova, 10).

Send this to a friend