Jaume Martínez, nou delegat a Alcoi del comité d’àrbitres

Substitueix a Kike Sanchis, que va ostentar el càrrec en els últims dos anys i mig

Jaume Martínez, nuevo delegado en Alcoy del comité de árbitros

Jaume Martínez és el nou responsable de la delegació a Alcoi del Comité Tècnic d’Àrbitres de Futbol de la FFCV. Substitueix a Kike Sanchis, que va ostentar el càrrec els últims dos anys i mig.
Martínez, de 30 anys, porta més de dotze anys pertanyent a aquest comité amb una trajectòria arbitral dirigint partits de futbol base i passant per totes les categories regionals, a més de diverses promocions d’ascens a Tercera Divisió.
El nou delegat arbitral inicia aquest projecte ple de “il·lusió”, amb l’objectiu de formar als àrbitres més joves perquè arriben el més lluny possible. “Tenim una bona delegació, amb gent jove i prometedora que ha d’aspirar alt”, ha assegurat.
També s’ha mostrat obert a la comunicació entre clubs i el col·lectiu arbitral. “El meu despatx està sempre obert i el meu telèfon disponible”, va destacar. Una altra línia d’actuació serà la de promocionar l’arbitratge entre els més joves i per a això s’impulsarà un curs el termini d’inscripció del qual ha quedat obert per a començar al setembre. Des de la passada temporada es pot compatibilitzar la llicència de jugador amb la d’àrbitre.

Send this to a friend