Jaume Pérez Cremades guanya el Premi Ibercaja de pintura

L'alcoià s'ha fet amb el guardó gràcies a la seua obra ‘Beyond chaos’

Jaume Pérez Cremades guanya el Premi Ibercaja de pintura
El jove artista, durant la realització de l’obra guardonada.

Fundació Ibercaja ha fallat la desena edició del seu Premi de Pintura Jove’, una convocatòria nacional que té com a objectiu promocionar la pintura i donar suport a la creació dels artistes en l’inici de les seues carreres, en la qual han participat 220 artistes. En aquesta ocasió, l’alcoià Jaume Pérez Cremades ha obtingut el primer premi pel seu acrílic i oli sobre tela titulat ‘Beyond chaos’.

En total, s’han seleccionat 30 obres que seran l’eix central de la mostra que se celebrarà del 3 de juny al 31 de juliol, a la sala d’exposicions d’Ibercaja Pati de la Infanta, a Saragossa. De l’obra guanyadora, el jurat ha destacat la investigació plàstica de la seua obra a través d’una abstracció pictòrica, així com la transformació de la naturalesa per mitjà d’estructures obertes concebudes com a feixos de llum vegetals.

Jaume Pérez Cremades (Alcoi, 1994) és graduat en Belles arts i té un màster en Producció Artística. És guanyador de la Beca d’Art Contemporani per la Càtedra d’Antoni Miró de la Universitat d’Alacant i la Fundació Banc Sabadell.

Send this to a friend