Javier Ventoso rep tres premis als ‘Vanila Awards’

L'estilista alcoià aconsegueix tres reconeixements a nivell nacional

El perruquer i estilista alcoià Javier Ventoso ha rebut tres guardons en diferents categories dels premis ‘Vanila Awards’. Aquests es tracten d’uns reconeixements en matèria d’estilisme a nivell nacional. Per a aquesta edició, els premis van ser presentats en l’Hemisferic, edifici situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències a València.

Propietari del saló ‘Imatge Nova’, l’alcoià va quedar finalista en diferents categories on finalment va ser guardonat amb el primer premi en perruqueria masculina, segon en perruqueria d’avantguarda i tercer en perruqueria femenina. Es tracta d’una gesta de la qual l’estilista no esperava que el jurat el nomenara en les tres categories en les quals participava.
Així mateix, Javier també es troba com a formador a l’escola de l’empresa alcoiana Nirvel, a qui agraeix també la seua col·laboració per a aquest esdeveniment.
De la mateixa manera, dins de la gala van participar diversos col·laboradors com l’equip de maquillatge de ‘Imatge Nova’, el seu germà Óscar Ventoso, l’estilista Fabiola Ricci, diversos clients del saló que van fer de models, així com el ballet Inma Cortés que va participar en la gala realitzant dues actuacions de ballet clàssic i contemporani, a més d’intervindre com a models.

Per part seua, l’estilista se sent molt agraït després d’haver rebut aquests premis, ja que els ‘Vanila Awards’ són uns guardons enfocats al reconeixement dels talents que aspiren a veure valorat el seu treball professional dins de l’estilisme nacional. Després d’aquest impuls, el mateix Javier també vol continuar participant en aquesta mena de proves. El seu pròxim objectiu és aconseguir el Guardó Revelació Nacional en la pròxima Fira de València.

Send this to a friend