Javier Villa domina i repeteix victòria en la Pujada Bolulla-Tàrbena

Ha sigut el clar dominador de la prova al volant del BRC BR53, un binomi que s'ha mostrat molt fort i ràpid

Javier Villa domina y repite victoria en la Subida Bolulla-Tárbena
Javier Villa, durant la disputa de la Pujada Bolulla-Tàrbena.

Una extraordinària jornada d’automobilisme ha coronat al campió d’España Javier Villa com a guanyador absolut de la segona edició de la Pujada Bolulla-Tàrbena, cinquena cita del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) que s’ha disputat, en la jornada del dissabte, en terres alacantines amb la participació de 34 vehicles. Villa ha sigut el clar dominador de la prova al volant del BRC BR53, un binomi que s’ha mostrat molt fort i ràpid en les tres mangues oficials del nacional. En l’última, contemporitzant per a assegurar la victòria que, en aquesta mànega final, a punt va estar d’escapar-se-li. *Ferré va ser segon a 51 mil·lèsimes.

Villa repeteix triomf en la pujada Bolulla-Tàrbena, amb un temps acumulat de 4.43.6 en la suma de les dues millors mànegues, per davant de Raúl Ferré (*Silver Car CS) que va quedar a poc menys de tres segons en l’acumulat (04.46.5). Benito Pérez (*BRC B49), primer de la categoria 3, ha sigut el tercer en temps acumulats, amb un global de 4.57.6

Javier Villa, a més, es  ha coronat com a guanyador de la categoria 2, en la qual li ha secundat en el podi un Raúl Ferré (Silver Car CS), al qual una avaria en la primera pujada oficial li ha condicionat de cara a la lluita per la victòria en una categoria una miqueta minvada d’efectius i en la qual Antonio Llamusí (BRC B52) ha sigut tercer

En la categoria 1, Humberto Janssens i la seua Porsche 911 GT3 ha sigut el més regular i clar vencedor. Ha guanyat en totes les mànegues, en les d’entrenament i també en les oficials.  Francisco Miguel Jiménez (Mitssubishi Lancer Evo X) i  Ferrán Cabrera (León Supercopa) li han secundat en el podi.

La categoria 3 ha sigut aquella en la qual hi ha hagut més alternatives. El líder del certamen, Mario Asenjo (Silver Car S3) i Benito Pérez (BRC B49) es van alternar la primera plaça en les primeres pujades. Antoni Arrufat (Silver Car S3) i el navarrés Garikoitz Flores (Talex M3) van estar a l’aguait. En l’última pujada Benito Pérez va sentenciar en imposar-se als seus rivals, aprofitant-se, a més, d’una avaria mecànica del càntabre Asenjo. El podi el van conformar, per aquest ordre: Pérez, Asenjo i Edgar Montella (Silver Car S3)

Assenyalar que el guanyador de la Copa CEM Mediterrani ha sigut Raúl Ferré i Humberto Janssens va ser el guanyador entre els pilots que puntuaven per al Campionat de  la Comunitat Valenciana.

Send this to a friend