Javier Villa torna a imposar-se en la Pujada a Les Revoltes d’Ibi

López *Fombona i Benito Pérez, s'imposen en les Categories 1 i 3. Alex Monfort i Carlos Archiles, fan el propi en l'Autonòmic de monoplaces i turismes, respectivament. Alberto Rodríguez, s'imposa en la Copa Mediterrani.

Javier Villa torna a imposar-se en la Pujada a Les Revoltes d’Ibi
López Fombona.

Cap de setmana calorós el viscut en la localitat  d’Ibi, on s’ha disputat la tercera prova del Campionat d’Espanya de Muntanya. Malgrat comptar amb poc més de set mesos des de l’última edició, l’Automòbil Club d’Alacant ha tornat a traure amb excel·lent una prova que, malgrat les seues poques edicions, s’ha convertit per mèrits propis en un referent en el Nacional de Muntanya.

Amb una encara major presència d’aficionats que en la jornada del dissabte, a les nou del matí arrancava la primera de les tres manegues que es disputarien en la matinal de hui. En Categoria 2, potser la que menys sorpresa podia oferir, Javier Villa s’imposava còmodament davant un Gonzalo Nieto que no aconseguia acostar-se als temps del seu rival també asturià. Al final, set segons de diferència sentenciava la categoria. Tercer, malgrat no ser la seua guerra, finalitzava el castellonenc Carlos Archiles a més de mig minut del líder.

La Categoria 1, era dominada per un López Fombona que mai va veure perillar la primera plaça. L’emoció radicava a conéixer qui seria segon, en una lluita igualadíssima, entre Humberto Janssens i Gerard de la Casa. Al final, Janssens es va fer amb la segona posició per una mica més d’un segon

Si parlem de Categoria 3, la lluita era encara mes acarnissada ja que, fins a quatre pilots finalitzaven amb menys de tres segons de diferència. Finalment, l’asturià Benito Pérez, s’avançava per la mínima al canari Javier Rodríguez, sent tercer Mario Asenjo i quart Edgar Montella.

Respecte a l’autonòmic, en monoplaces, espectacular duel el viscut entre Archiles i Monfort que, passada a passada, anaven millorant el temps realitzat. Finalment, el de Castelló s’imposava per poc més d’un segon. La tercera posició va ser per a Juan Borallo que també vaig haver d’emprar-se a fons per a consolidar el podi.

En turismes, còmoda victòria per a un Humberto Janssens, més centrat en la seua lluita en el CEM que vencia còmodament a Arenas i Borreguer.

Javier Villa, en la Subida a Les Revoltes d’Ibi.

Send this to a friend