Jesucrist Superstar torna a entusiasmar al públic alcoià

Daniel Ferrero Silvaje va estar al capdavant de la direcció musical

Jesucrist Superstar torna a entusiasmar
Un moment de la representació. JUAN VILAPLANA

L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi (AAMA) va reposar dissabte Sant la seua producció de l’òpera rock Jesucrist Superstar d’Andrew Lloyd Weber, amb llicència exclusiva del The Rally Useful Grup Ltd de Londres, propietària dels drets. El record de Camilo Sesto sempre va ser present, desenvolupant-se la funció en un formidable ambient còmplice de públic i artistes.

Tots els intèrprets, quasi noranta, van deixar el millor de si mateix en el fossat i en l’escenari, aconseguint-se moments molt emotius. La part musical va estar dirigida pel mestre d’Ontinyent Daniel Ferrero Silvaje i l’escènica pel madrileny Narcís Tenorio. La direcció artística va tornar a recaure en Miguel Ferrándiz, membre de la junta rectora de l’AAMA.

Van sorprendre molt gratament la bella veu de la cantant argentina Melissa Fernández, en el paper de María Magdalena, i la del tenor valencià Pascual Andreu en el de Jesucrist, admirable així mateix escènicament. La resta de rols principals van repetir de manera brillant: Jesús Álvarez (Judes), Juan Carlos Barona (Pilat), Álvaro Diana (Pedro) i Boni Carrillo (Caifás).

Excel·lentment entonat el cor d’Apòstols, tots alcoians, i destacada participació dels actors i actrius de Teatre Circ Alcoi, amb Amparo Ortega al capdavant.

Esments especials per al Ballet d’Anna Alcázar (Madrid), per al magnífic guitarra elèctrica de Iecla de mare alcoiana, Juan Saurín i el seu Rock Band, i per als vint-i-dos músics de la St. George Symphony Orchestra.

Send this to a friend