Joaquín va portar a més de 3.000 espectadors al Collao

El quadre verd-i-blanc va encarrilar molt prompte l'eliminatòria

L’equip arbitral i els capitans dels dos equips.

El mediàtic davanter internacional va ser l’estrela del duel coper que anit van disputar el CFI Alacant i el Betis en el Collao. Joaquín es va emportar els majors aplaudiments d’un públic entregat amb l’atacant verd-i-blanc que tornava a la titularitat en el seu equip.

El 17 no va defraudar i va anotar un dels quatre gols dels de Pellegrini (0-4), a més de donar dues assistències i estavellar una pilota en el travesser a l’eixida d’un córner.

L’eliminatòria copera entre tots dos equips va despertar una gran expectació a la ciutat, que va veure com es feien grans cues de vehicles en els accessos al camp minuts abans de l’inici de la trobada.

Al final el Collao va presentar una molt bona entrada, amb més de 3.000 aficionats que s’ho van passar en gran veient un partit en el qual el Betis va ser clarament superior davant un rival de Regional Preferent.

El quadre verd-i-blanc va encarrilar molt prompte l’eliminatòria, marcant Tello en el minut 7, després Lainez va fer el 0-2 en el 27, Joaquín va anotar el tercer del Betis en el 47 i va tancar el compte Bartra en el minut 52.