Joe Pask llança el seu segon disc ‘Jo i el món’

Joe Pask i la seua banda han creat un micromecenatge perquè aquest disc es faça realitat

Joe Pask llança el seu segon disc ‘Jo i el món’
Joe Pask al costat de la seua banda | Mònica Llop

Joe Pask torna amb un nou àlbum titulat ‘Jo i el món’ amb un total de nou cançons que se sumen al seu recorregut com a artista. Després dels dos primers EPs publicats en 2016, ‘Hang it’ i ‘A la deriva’, l’alcoià va presentar el seu primer disc autoeditat ‘Salt’. Ara, Joe Pask i la seua banda busquen finançament per a poder traure el seu segon treball.

En paraules del cantant, aquest segon disc “és diferent”. Mentre que el primer CD parlava d’un estat d’ànim en concret en cadascuna de les cançons, aquest nou treball parla de la dificultat d’encaixar en un sistema que no li agrada a l’artista.

Des de finals de 2019, tant el cantant com la seua banda, han treballat per a compondre i gravar aquestes nou cançons. “El 70% del disc el vam compondre un cap de setmana de tancament en la Mariola el mes de febrer”, explica Pask i afig que després del confinament van poder quedar per a gravar en molt pocs dies. “Crec que aquesta situació en aquest cas ha fet que l’enregistrament haja sigut més àgil. Hem aprofitat molt més els dies que podíem ajuntar-nos”, opina el cantant.

D’altra banda, aquest nou àlbum va acompanyat d’una nova imatge gràcies a la direcció artística de Mònica Llop. Pask comenta que gràcies al treball de Mònica han aconseguit que aquest projecte “ja no siga només música i que a cada nota li acompanye una imatge. És un pas més i estic encantat que aquest disc siga quasi un projecte multidisciplinari”.

Així mateix, el treball del seu productor Blai Antoni Vañó ha possibilitat que renovaren referents i la manera de treballar. Això, sumat a Andreu, Dani i Martín, els músics que li han acompanyat durant tots aquests anys, dóna com a resultat una nova manera de fer, però amb la mateixa implicació que sempre.

El videoclip d’aquest segon disc és ‘Arrelar’ dirigit per Laura García. Els artistes són representats com sis maneres de viure i sentir una mateixa cançó. Ambientada en una cabina de fotoràpid, la peça reflexiona sobre com el fet d’exposar-se en l’exterior pot provocar que reprimisques sentiments, o tot el contrari. La veu col·laboradora en aquest disc és Laura Esparza. “La seua veu, carregada de visceralitat i senzillesa, és una genial amalgama que millora una cançó que revisa el folk d’arrel i la porta cap a nous camins”, explica Joe Pask.

Per a poder dur a terme aquest segon treball, Joe Pask i la seua banda han creat un micromecenatge perquè aquest disc es faça realitat. A través de la web vkm.is/joielmon es pot aconseguir des de la descàrrega online del disc fins a un concert, passant pel disc, vinil, bosses o samarretes. Recompenses que es podran adquirir fins a principis de gener.

Send this to a friend