Jorge Cerdà Gironés mostra el seu ‘Paisatge Íntim’ a Alacant

La mostra, que es podrà visitar fins al pròxim 4 d'octubre, recorre diferents llocs de la província d'Alacant

Un momento de la inauguración de la muestra, en Alicante

La programació cultural del Palau Provincial inicia curs escolar amb l’exposició ‘Paisatge Íntim’ del pintor alcoià Jorge Cerdà Gironés. La mostra, organitzada per la Diputació d’Alacant i composta per 24 obres de diferent format, podrà visitar-se fins al pròxim 4 d’octubre.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha inaugurat aquest matí aquesta nova proposta pictòrica, junt a l’autor, Cerdà Gironés, i el comissari d’aquesta, José Luis Antequera. Durant la seua intervenció, la diputada ha ressaltat la projecció internacional d’aquest reconegut artista, que va estudiar a l’Escola de Belles arts i a l’Escola de Mestratge Industrial d’Alcoi sobre la tècnica del dibuix tècnic. “Aquest precoç artista va rebre el seu primer premi amb 15 anys en el Concurs Provincial d’Educació i Descans i, des de llavors, la seua trajectòria ha anat en ascens amb el desenvolupament d’un estil propi molt reconegut”, ha explicat Julia Parra.

Després de formar-se en la Facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid a través del Curs Superior de Pintura de Paisatge, l’extraordinari treball de Cerdà s’ha vist reconegut amb el Premi Sala Baluarte de Madrid, la Medalla José Villegas Corder en l’IV Saló d’Art Realista, la Medalla Cecilio Pla en el 86 Saló de Tardor per l’Associació Espanyola de Pintors i Escultors i la Medalla de Pintura ‘Joaquín *Sorolla i Bastida’.

Send this to a friend