José Juan, Raúl González i Pablo Carbonell, prioritats per a renovar

El Alcoyano segueix la planificació del seu projecte esportiu pensant en la pròxima temporada

José Juan, Raúl González i Pablo Carbonell, prioritats per a renovar
Pablo Carbonell davant el Nàstic | ALDEMAR

El Alcoyano segueix la planificació del seu projecte esportiu pensant en la pròxima temporada i després de confirmar primer, la renovació de Josele González al capdavant de la direcció esportiva, i de Vicente Parras com a entrenador fa dues setmanes, el següent pas serà començar a lligar la continuïtat d’algun jugador de la plantilla.

La prioritat ara mateix és la renovació del porter José Juan i dels defenses Raúl González i Pablo Carbonell. L’acord perquè els tres seguisquen una temporada més en el Deportivo és una de les prioritats que l’entitat té en matèria esportiva. El club no vol esperar a saber com serà la categoria en la qual competirà la pròxima temporada i com més prompte millor vol confirmar les renovacions. Amb ells tres es vol inaugurar aquest capítol i la intenció és arribar prompte a un acord i donar-lo a conéixer.

Tant José Juan com Raúl González i Pablo Carbonell són tres dels jugadors més utilitzats per Vicente Parras. En el cas del portera, tot un exemple de longevitat als seus 41 anys, és l’únic de l’equip que ha disputat tots els minuts del que portem de temporada. Els tres van apostar fort per vindre al Deportivo després del descens a Tercera, quan estaven jugant en clubs de superior categoria.

Send this to a friend