José Ramón Revert, nou president de la Federació Hàbitat

El sector de l'Hàbitat a Espanya està format per 17.269 empreses, de les quals el 67% pertanyen a la indústria del moble, un 30% a la indústria de la tèxtil-llar, i un 3% a la indústria de la il·luminació

La Federació Hàbitat d’Espanya (FHdE) ha nomenat President i nova Junta Directiva. També s’han aprovat els nous Estatuts que regiran l’entitat en els pròxims anys. José Ramón Revert, director gerent de Manuel Revert &Cia, d’Ontinyent, ha sigut designat President de la Federació Hàbitat d’Espanya. Actualment també és President de l’Àrea de Promoció Comercial i Internacionalització d’ATEVAL, President de Home Tèxtils from Spain i President de la Fira Home Textils Premium by Tèxtil-Hogar. Va ser President de la Comissió d’Internacionalització en la Cambra de Comerç de València i Vicepresident d’AITEX.

Li acompanyaran com a membres de la Junta Directiva, Juan Luis Salvador que deixa el seu càrrec com a anterior President de la Federació i passa a ocupar el lloc de Vicepresident. José Monzonís, qui fora President de l’Associació Nacional del Calçat (FICE), serà el Vicepresident Executiu de FHdE; José Blasco, és el Secretari General i Kiko Latorre, el Tresorer.

La Federació Hàbitat Espanya ha sumat a més l’adhesió de diverses associacions i federacions relacionades amb el sector de l’hàbitat. En aquests moments la FHdE està composta les següents entitats: Associació de Mobiliari de Cuina (AMC), Associació de Fabricants associats de Mobiliari i Equipament General d’Oficines i Col·lectivitats (FAMO), Associació Espanyola d’Industrials del Moble i Afins (AEIMA), Associació Nacional de Fabricants de Mobles, Accessoris i Mampares de Bany (AGRUBAÑO), Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL-Home Tèxtils from Spain), Federació Espanyola d’Associacions d’Industrials i Exportadors d’Il·luminació Decorativa (FEDAI) i Associació Nacional de Fabricants d’Aixeteria i Valvulería (AGRIVAL). Així mateix, des de la Federació Hàbitat d’Espanya s’ha assenyalat la voluntat de continuar incorporant nous integrants que puguen estar relacionats i representen a subsectors de l’hàbitat espanyol.

Durant la celebració de l’assemblea extraordinària també s’ha procedit a aprovar els nous Estatuts, el Reglament de Règim Interior, així com el trasllat de la seu social de Madrid a València. A partir d’ara estarà situada en la seu de la CEV, al Carrer Hernán Cortés, número 4.

El sector de l’Hàbitat a Espanya està format per 17.269 empreses, de les quals el 67% pertanyen a la indústria del moble, un 30% a la indústria de la tèxtil-llar, i un 3% a la indústria de la il·luminació. Representa un total del 10% de la indústria manufacturera i dóna ocupació a 106.059 persones, un 5,54% del total de la indústria espanyola en el seu conjunt (Font: INE 2020).

Segons ha manifestat després del seu nomenament el President de la Federació Hàbitat d’Espanya, José Ramón Revert, “s’obri una etapa que significa l’aliança estratègica de les associacions de l’Hàbitat amb l’objectiu de posar en valor la indústria espanyola dedicada a aquest sector i promocionar la marca Hàbitat d’Espanya”.

 

Send this to a friend