Josele González: “La meua il·lusió és continuar, però només sé que acabe contracte”

El 30 de juny s'acosta, dia en què expiren la majoria de contractes, entre ells el del propi Josele González

“La meua il·lusió és continuar però només sé que acabe contracte”
Josele González

El 30 de juny s’acosta, una data amb molt de simbolisme dins del món del futbol, perquè aqueix dia expiren la majoria de contractes, entre ells el del propi Josele González. Entén que ara mateix la prioritat dels rectors del club siga una altra, que el tema econòmic preocupe més que l’esportiu. També és cert que març és un mes clau en la planificació dels equips, sobretot a l’hora de plantejar les renovacions.

A l’actual director esportiu li agradaria començar a tractar amb serietat aquest capítol i deixar tancada alguna continuïtat abans de l’obertura del mercat. “La meua il·lusió és seguir ací, continuar una altra temporada en el club, però ara mateixa l’única cosa que sé és que acabe contracte. Després del camí recorregut crec que el normal és poder gaudir de la nova categoria, altres equips i una altra competició. Estic molt content del treball fet però també entenc que solucionar l’econòmic és el més urgent en aquests moments”.

Si acaba renovant, té clar que vol apartar-se de continuar entrenant i deixaria lliure la banqueta del Juvenil A de Nacional al qual té molt ben classificat per a optar al play-off d’ascens a Divisió d’Honor. “No perquè no vulga o m’haja cansat, tot el contrari. Estic molt a gust i gaudint del que faig. No obstant això, crec que no és compatible amb ser director esportiu d’un equip de Pro. D’on no m’agradaria apartar-me és de la Fundació i treballar des d’algun càrrec per a l’Escola. Crec en aquest projecte i m’agradaria continuar formant part d’alguna manera”.

Un dels majors orgulls de Josele González és haver obert una altra vegada el ventall del primer equip per als jugadors de la pedrera. Aquesta temporada tres jugadors del Juvenil A, Sergio Mullor, Morgado i Revert, han estat en dinàmica del primer equip. La seua intenció és que un o dos jugadors tinguen dorsal entre els vint-i-dos de la plantilla. “En aquesta vida forçar les coses no són una bona solució. Han hagut anys que pel que fora no hi havia una bona fornada de jugadors en la pedrera, però aqueix no és el cas i en el Juvenil A hi ha futbolistes amb el suficient nivell per a formar part del primer equip”.

Send this to a friend