Josele González i Vicente Parras comencen a planificar la plantilla de l’Alcoyano de la pròxima temporada

Primi està prop de seguir una altra temporada mentre que Toni Abad ha rebutjat l'oferta de renovació feta pel club

Josele González i Vicente Parras comencen a planificar la plantilla de l'Alcoyano de la pròxima temporada
Jugadors de l’Alcoyano celebrant un gol.

Després d’anunciar-se la renovació de Josele González com a director esportiu, el següent pas donat ha sigut asseure a Vicente Parras per a començar a parlar de la planificació de la pròxima temporada. Aquest moment va arribar en el dia d’ahir a pesar que el tècnic encara no ha signat la renovació i segurament no el farà mentre el club no actualitze els pagaments tant de jugadors, cos tècnic com d’empleats.

Mentre a nivell de despatxos es continua negociant i es trobe una solució definitiva que ha d’arribar abans del 30 de juny, el fet que Parras s’asseguera a negociar amb Josele González és un símptoma de la predisposició del tècnic a seguir assegut en la banqueta blanc-i-blava les dues pròximes temporades.

En aquesta reunió es va parlar de fitxatges, també de baixes i igualment de renovacions. El club està prop de tancar la continuïtat del central Primi, que el passat curs va ser el quart jugador més utilitzat per Parras, a més de segon màxim golejador de l’equip amb 5 dianes, mentre que el lateral Toni Abad, una de les revelacions en la segona volta, ha rebutjat la primera oferta de l’Alcoyano per a continuar una altra temporada.

Send this to a friend