Jovempa guardona a l’empresa Crea 360

Dins de la cinquena edició dels Premis Empreses Inspiradores

Jovempa guardona a l'empresa Crea 360
Quino Palací va ser l’encarregat de recollir la distinció.

Recentment ha tingut lloc el lliurament dels V Premis Empreses Inspiradores de Jovempa, a través dels quals es reconeix a set empreses de la província d’Alacant associades a cadascuna de les set associacions comarcals.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment es va celebrar en el Gran Saló de l’Hotel Suitopía de Calp de manera presencial, encara que també es va seguir per streaming a través de les xarxes socials de Jovempa.

Al voltant d’unes 130 persones van acudir a aquest lliurament en la qual el Premi Empresa Inspiradora de Jovempa Alcoià Comtat i Foia va recaure en l’empresa de Cocentaina, Crea 360.

D’aquesta manera es reconeix al citat negoci, per ser font d’inspiració per a la resta de joves empreses de la província.

PREMI A CREA 360
En representació de Crea 360, Quino Palací va recollir el premi en l’acte de lliurament, de mans del president de Jovempa Alcoià Comtat i Foia, Javier Expósito, juntament amb el president de Jovempa Federació, David Santiago.

Crea 360 es dedica a la Innovació Territorial, Planificació Estratègica i Projectes Europeus i té un ferm compromís amb què tots els projectes que duen a terme tinguen el segell de Participació Ciutadana, Igualtat d’Oportunitats, Sostenibilitat i Accessibilitat.

Així mateix, aquesta empresa ajuda, com a consultora, tant a entitats públiques com privades a beneficiar-se de les oportunitats que ofereix la Unió Europea en termes de fons europeus.

D’altra banda, la resta d’empreses guardonades per part de les associacions de la província de Jovempa són: Grupo Activa; Quinta Lacy; Hotel Areca; Equilibra Property & Investiments; ZR Calpe; i Bernalte Inox.

A l’acte van acudir persones de l’àmbit empresarial i institucional, que va estar presentat per la periodista Rocío Fernández, i en el qual a més, la també periodista Marta García Aller va realitzar la ponència ‘L’imprevisible: la fi del món tal com el coneixem’ durant el transcurs de l’esdeveniment.

Send this to a friend