Juan Carlos Ramírez prescindeix de Fernando Ovidio

La nova propietat de l'Alcoyano decideix rescindir el contracte de qui ha sigut el gerent del club durant els últims dotze anys

La mà de Juan Carlos Ramírez comença a deixar-se notar com a nou propietari de l’Alcoyano després de l’acord que l’exconseller de l’Hèrcules i Elx va arribar fa just un mes davant la delicada situació econòmica de l’entitat blanc-i-blava.

La primera decisió important ha sigut prescindir de Fernando Ovidio, el gerent que va arribar als despatxos de l’entitat blanc-i-blava de la mà de Juan Serrano fa quasi dotze anys. Des de llavors s’havia convertit en un supervivent nat, ni les diferents crisis institucionals i econòmiques que han compromés el futur del club en tot aquest temps havien pogut amb ell, fins que la nova propietat s’ha creuat en el seu camí i des del primer moment que va aterrar en l’entitat el va tindre en la seua diana.

Aquest migdia, amb el reconeixement de tots els estaments de l’entitat i entre llàgrimes, Fernando Ovidio ha dit adeu a l’Alcoyano. «Estic trist perquè va deixar arrere moltes coses, però el club m’ha plantejat eixir i ha sigut el millor per a tots. Em vaig agraït amb tothom, sempre he tractat de vendre la marca Alcoyano. Seré un aficionat més enllà on em trobe. Era el millor per a les dues parts i així ho he entés. Era el moment just per a eixir, encara que em faça molt de mal», es va acomiadar entre aplaudiments dels presents en la roda de premsa.

Send this to a friend