Juan Serrano ja és història en l’Alcoyano

El dilluns va renunciar a les seues acció i aquest matí ha comunicat la seua marxa al Consell d'Administració

Serrano ja és història
Juan Serrano, en el camp del Collao. ARXIU

Juan Serrano ja és història en Deportivo. El president més longeu en la història de l’Alcoyano ha comunicat la seua marxa del club després de dotze anys en el càrrec. El primer pas el donava el dilluns en renunciar al seu paquet d’accions i aquest matí ha posat el seu càrrec a la disposició del Consell d’Administració de la SAD.
Segons s’explica en un comunicat realitzat pel club, la renúncia de les seues funcions institucionals “és irrevocable”, afegint-se en l’escrit que “després de dos anys posant el seu càrrec a disposició, aquesta temporada, amb l’ascens, ha decidit posar punt i final a la seua trajectòria en el club, de manera definitiva”.
En el comunicat s’indica que “procedirem a la cerca d’un nou substitut que puga estar a l’altura del fins hui president, tasca que es presumeix no serà gens fàcil. Des del Consell d’Administració volem agrair al Sr. Serrano, l’enorme sacrifici, esforç, lleialtat i dedicació, en cos i ànima, pel bé del CD Alcoyano durant els seus 11 anys de mandat”.
Finalment, és especifica que “manifestem el total suport en la seua gestió, tant econòmica com institucional i, de la qual, no hi ha hagut cap dubte durant el seu mandat. Finalment, desitjar-li al costat dels seus tot tipus de sorts en la nova etapa de la seua vida, que donarà principi després del seu immillorable pas per la direcció del club”.

Send this to a friend