Juli accepta la rebaixa del 10% sense opció a una segona temporada

La setmana vinent podria ser presentat un sisé reforç per al centre del camp

Juli accepta la rebaixa
Juli i el club estan en un punt molt distant.

Gir de 180 graus en el ‘cas Juli’ després d’acceptar el 7 la proposta de l’Alcoyano de rebaixar-se un 10 per cent el seu sou sense opció a una segona temporada com era el seu desig. Després d’un parell de setmanes de negociacions, amb les dues parts molt distanciades, fins al punt que els contactes es produïen via correu electrònic, en el migdia d’ahir el representant del futbolista es posava en contacte amb el club per a comunicar que Juli acceptava rebaixar-se el seu contracte. El 7 ara podrà recuperar aqueixos diners si disputa 25 partits i per gols.

D’aquesta manera, Juli tornarà a lluir la pròxima temporada el braçalet de capità i el dilluns començarà la pretemporada al costat de la resta de la plantilla. Després de confirmar-se la seua continuïtat, Vicente Parras compta amb dèsset futbolistes per a tornar al treball. La base és la plantilla de la passada campanya, de la qual segueixen deu futbolistes.

Són el porter José Juan, els defenses Pablo Carbonell, Raúl González, Primi i Jordán; els migcampistes Juanan, Ángel i Antón, i els davanters Jona i Juli. A ells s’han de sumar el juvenil Víctor Revert i els cinc fitxatges realitzats fins al moment, cinc migcampistes –Imanol García (Pontevedra), Javi García (Atzeneta), Fran Miranda (Nàstic) i Andy Escudero (Intercity)– i un defensa –Toni Abad (Cultural)–.

La setmana vinent podria ser presentat un sisé reforç per al centre del camp. L’esforç més important es vol fer en la davantera. Es busca un 9 de referència i un altre futbolista d’atac amb major mobilitat i que vaja bé als espais.

Send this to a friend