Juli ja coneix l’oferta de l’Alcoyano per a rescindir el seu contracte

Juli ja coneix l'oferta de l'Alcoyano per a rescindir el seu contracte
Juli, durant partit de la temporada 2020-21- ARXIU

Juli podria tindre les hores comptades com a jugador de l’Alcoyano. El capità blanc-i-blau ja coneix l’oferta del club per a rescindir el seu contracte i separar els seus camins.

Les desavinences han arribat a tal punt que totes dues parts mantenen un contacte només per via email. En aqueix punt, tot fa indicar que Juli no iniciarà la pretemporada dilluns que ve als ordes de Vicente Parras i que finalitzarà la seua carrera com a futbolista vestint una altra samarreta i no la de l’Alcoià com era el seu propòsit quan va deixar l’Hèrcules i va fitxar per l’Esportiu per tres temporades.

L’Alcoyano ofereix al jugador una quantitat de diners a canvi de causar baixa i deixar la fitxa lliure per a l’arribada d’un altre futbolista a la plantilla.

El club volia seguir en la línia d’altres futbolistes que sí han acceptat rebaixar-se el seu contracte i pretenia que es baixara un 10 per cent el seu jornal que podria recuperar en cas de disputar 25 partits, petició que l’intermediari del jugador no va acceptar, en tot cas a canvi de signar un segon any, circumstància que l’Alcoià no estava disposat a acceptar a l’ésser un futbolista que el 9 d’agost complirà 40 anys.

Send this to a friend