Juli posa la guinda en Linarejos

El capità marca el gol de l'empat a quatre del final i no el feia amb l'Alcoià des de novembre de 2019

Alineció del Deportivo.

Juli ha passat de vilà a heroi en els dos primers partits de lliga del Deportivo. De tindre preparades les maletes per a marxar-se a salvador blanc-i-blau. El 7 s’ha encarregat de posar la guinda en Linarejos evitant amb el seu gol una desastre quan pitjor pintaven les coses per a l’Alcoyano. L’empat a un a casa del Linares fa justícia a un partit molt igualat que es va deslligar en els últims vint minuts a arrel que els locals s’avançaren en el marcador amb un gol de cap a l’eixida d’un córner. Els de Vicente Parras es van anar a dalt i no van parar fins a aconseguir la igualada amb aqueix punt del capità quan es temia el pitjor.

D’eixida Vicente Parras s’havia guardat un as en la mànega amb un canvi del sistema tàctic apostant per una defensa de cinc, una línia de quatre en el centre del camp i Mourad com a única referència a dalt. Tots dos equips han començat el xoc amb molt de respecte, sense arriscar gens ni mica i tractant de tindre el màxim control del partit.

Va caldre esperar fins al minut 19 per a veure al Deportivo generant una mica de perill després d’un centre de Lillo des de la banda sense rematador en l’àrea rival. Després en una ràpida transició dels blanc-i-blaus, Ángel Sánchez ha buscat sorprendre però Mourad no ha pogut rematar amb precisió i el meta Nauzet s’ha fet sense problemes amb la pilota. Precisament el mallorquí ha sigut protagonista de la millor ocasió de l’Alcoyano a tres del descans després d’una rematada des de la frontal que ha obligat a Nauzet a lluir-se en el que ha sigut la millor parada de la primera meitat.
Estaven sent els millors minuts dels blanc-i-blaus, recuperant molt ràpid la pilota i obligant a recular al Linares. Els locals a punt han estat d’anar-se al descans amb avantatge en el marcador després d’un llançament de falta lateral, Fran Carnicer ha posat molt bé la pilota en el segon pal i allí ha aparegut el cap del central *Josemi que ha rematat fora per molt poc.
En la segona part el panorama del partit ha sigut diferent. El tècnic local, Alejandro Sandroni, ha apostat fort amb l’entrada de dos davanters, Hugo Díaz i Álvaro Barbosa, en el minut 58. A poc a poc el xoc ha anat trencant-se fins que en el minut 70 ha pujat el 1-0 en el marcador després que el central Lolo Guerrero anara a cabotejar una pilota al primer pal, tret des de la cantonada.

Dani Vega, al pal
Sol Dani Vega aconseguia agitar la defenses local amb les seues accions individuals. L’extremeny ha disparat al pal en el minut 80. Aquesta acció va ser la bestreta del que va succeir a quatre del final, quan Juli dispara ajustat al pal i el meta Nauzet no arriba a temps. El capità tornava a marcar per al Deportivo  quasi dos anys després. Des del 24 de novembre de 2019, amb l’Alcoyano en Tercera, que el 7 blanc-i-blau no celebrava un gol. En el descompte ha pogut succeir qualsevol cosa, ja que als de Vicente Parras se’ls ha anul·lat un gol i el Linares ha cabotejat al travesser.

Fitxa tècnica:

Linares: Nauzet, Perejón, Lolo Guerrero, Josema, Migue Marín, Luis Castillo (58′ Álvaro Barbosa), Rodri, Marc Castells (46′ Fran Lara), Fenoll (84′ Sanchidrián), Fran Carnicer (58′ Hugo Díaz) i Etxaniz (77′ Andriu).
Alcoyano: José Juan, Lillo (76′ Jona), Primi (62′ Dani Vega), Carlos Blanco, Raúl González, Pablo Carbonell, Andy Escudero (62′ Toni Abad), Fran Miranda, Imanol (76′ Juli), Ángel Sánchez (46′ Javi García) i Mourad

Àrbitre: Martínez Montalván (Murcià). Va amonestar al local Lolo Guerrero i als visitants Ángel Sánchez, *Primi, Raúl González i Pablo Carbonell