Júlia Company destaca l’esforç de les empreses de l’Alcoià

La directora general del Ivace ha inaugurat una jornada informativa sobre la constitució d'Entitat de Gestió i Modernització

Júlia Company destaca l'esforç de les empreses de l'Alcoià
Júlia Company en la Cambra de Comerç d’Alcoi

La directora general del Ivace, Júlia Company, ha destacat “l’esforç realitzat per les empreses de la comarca de l’Alcoià per a fer possible la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana”.

Company ha agraït als empresaris i empresàries del polígon industrial Cotes Baixes d’Alcoi i de la resta de la comarca “el seu treball durant els moments més complicats de la COVID-19 en els quals van aconseguir i van possibilitar que tinguérem els materials necessaris per a poder afrontar la crisi sanitària”.

La directora ha fet aquestes declaracions en la Cambra de Comerç d’Alcoi, on ha inaugurat una jornada informativa subvencionada pel Ivace sobre la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització, (EGM), del polígon industrial Cotes Baixes d’Alcoi.

En la seua intervenció, Júlia Company ha assegurat que “a l’Alcoià hi ha teixit industrial i capacitat d’adaptació a les circumstàncies”. “Un fet que des de la Conselleria d’Economia Sostenible i des del Ivace sempre hem pensat, i per això hem apostat per la indústria com un element fonamental per al desenvolupament de l’economia de la Comunitat”.

La trobada ha comptat amb la participació del regidor d’Indústria de l’Ajuntament d’Alcoi, Pablo Belda, el vicepresident de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, (Fepeval), Vicente Seguí, i el president de l’Associació d’Empresaris del polígon industrial Cotes Baixes, Ramón Juan Sanchis.

Send this to a friend