Korott, La Moderna, Radio Alcoy i Lolo, premis Cámara 2023

La gala se celebra el dijous i en la mateixa Enrique Rico rebrà la medalla honorífica de la Cámara de España

premis Cámara 2023
Roda de premsa en la qual s’han donat a conéixer els guardonats dels premis de la Cambra Alcoi.

La setmana vinent tindrà lloc la gala de la II edició dels premis de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi, en els quals, es premia i reconeix a empreses de la nostra localitat en diferents categories. Aquests dies s’ha donat a conéixer els noms dels premiats, que rebran el seu guardó el dijous 26, en el Cercle Industrial, a partir de les 19 hores.

El president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gracia, acompanyat de l’alcalde Toni Francés i del president de FEDAC, Natxo Gómez, ha comentat alguns aspectes de la gala, ja que enguany hi haurà una novetat destacada. El president de la Cámara de España, José Luis Bonet, acudirà a aquesta cita a Alcoi per a entregar una medalla honorífica a Enrique Rico, qui va ostentar la presidència de la Cambra d’Alcoi durant quasi tres dècades. Sobre aquest reconeixement, De Gracia ha assenyalat que es tracta d’una distinció per a “un gran referent en l’àmbit empresarial, social i econòmic de la ciutat d’Alcoi”.

EMPRESES PREMIADES
Sobre els premiats i la presentació de candidatures, cal assenyalar que en aquesta segona edició s’ha incrementat la participació i la determinació del jurat ha sigut atorgar el Premi a la Indústria a Carrozados La Moderna; el Premi al Comerç, Turisme i Serveis és per a Lolo Restaurant; en el cas del Premi a la Internacionalització ha recaigut en Korott; i finalment, Radio Alcoy ha sigut reconeguda amb el Premi a la Trajectòria Empresarial.

Pablo de Gracia ha assenyalat, sobre els premis, que “pretenen consolidar-se en el temps i posar en valor el treball, esforç i iniciativa de les empreses de tots els sectors de la nostra ciutat”.
Així mateix, el president de la Cambra d’Alcoi ha mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament i a la Federació Empresarial de l’Alcoià i el Comtat (FEDAC) pel seu suport i col·laboració en l’organització d’aquesta segona edició dels guardons anuals, a la gala dels quals és possible que assistisca el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. A més, acudiran representants d’institucions, empresaris de la zona i altres autoritats.

El primer edil d’Alcoi, s’ha referit a les empreses guardonades com a “empreses referents que aporten molt al conjunt de la ciutat i comarca”, mentre que, per part seua, el president de FEDAC, ha destacat la importància d’aquests premis a l’hora de “reconéixer la gran faena i esforç de tots els empresaris i emprenedors en un moment en el qual venim d’una gran crisi mundial i industrial”.

Send this to a friend