La ASJ planteja possibles activitats per a poder optar a ajudes econòmiques

Es té la convicció de continuar treballant en l'edició de la revista de Festes, en el MAF i en altres concursos

Acte de presentació de les Revistes de Festes 2021
Presentació de la revista de Festes 2020 | Arxiu

Malgrat que no s’ha convocat la Trilogia per a enguany, des de la Associació de Sant Jordi (ASJ) s’ha assenyalat la necessitat de plantejar, i en la mesura que siga possible, dur a terme activitats, ja siguen presencials o telemàtiques, amb l’objectiu de poder optar a ajudes econòmiques procedents d’institucions públiques, com pot ser el cas de l’Ajuntament d’Alcoi o la Generalitat Valenciana. Respecte a la segona administració, s’ha rebut recentment un escrit en el qual se sol·licita la memòria d’activitats, com un requisit per a poder rebre l’ajuda.

“Cal mantindre la il·lusió viva per a les Festes, però també perquè sobrevisca econòmicament”, va al·legar el president de l’entitat festera, Juan José Olcina. “Hi ha despeses fixes que han de ser assumits” com ara l’estructura d’empleats o el museu, va explicar, alhora que va indicar que part dels ingressos que rep la Associació procedeixen de “ajudes públiques de diferents administracions”, i va advertir que de perdre’s aquestes subvencions “durant un exercici, seria molt complicat recuperar-les en el futur”.

Així, es té la ferma convicció de continuar treballant en el desenvolupament d’actes, com per exemple, l’edició de la revista de Festes, les exposicions del Museu Alcoià de la Festa (MAF), els concursos de teatre i els infantils, “i qualsevol altre esdeveniment que la pandèmia ens permeta dur a terme”.

Send this to a friend