La banyerenca Mariló Martí, bronze en el Nacional de natació

Va pujar al tercer escaló del podi en la distància de 5.000 metres

Mariló Martí, bronze en el Nacional de natació
Mariló Martí, a la dreta, en el podi del Nacional de Llarga Distància

Mariló Martí Ballester, que milita en el Club de Natació Mataró, va pujar recentment al tercer escaló del podi en el Campionat d’Espanya de Llarga Distància de natació, penjant-se així la medalla de bronze en la distància de 5.000 metres.

La prova es va celebrar en les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i Martí va realitzar un temps d’1.00:16.88, a poc més de 3 minuts de la segona classificada, María de Valdés, del Club Natació Liceu, i a 5 minuts de la medalla d’or, Jimena Pérez, del C.Sr. Gredos Sant Diego, qui va establir un nou rècord d’Espanya rebaixant en quasi 5 segons la marca que tenia Mireia Belmonte, absent en la prova.

NOU ÈXIT EN LA SEUA CARRERA
Amb aquesta prova la nadadora banyerenca aconsegueix un nou èxit en la seua trajectòria esportiva, contribuint en aquesta ocasió al fet que el C.N. Mataró poguera escalar llocs en la classificació per equips, en concret fins a l’11 lloc en la categoria femenina.