La banyerense Ana Belda guanya el concurs del cartell de la Cavalcada de Reis

Serà penjat el pròxim 4 de desembre en la façana de l'Ajuntament

Cartell de la Cavalcada de Reis d'Alcoi
El jurat del concurs amb l’obra guanyadora. AJUNTAMENT D’ALCOI

Ana Belda Tudela ha guanyat el concurs per a triar el cartell anunciador de la CXXXVII Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi. La seua obra, presentada sota el lema “Una visita molt important” ha aconseguit el premi únic de 1.200 euros i serà penjat el pròxim 4 de desembre, a les 19.30 hores, en la façana de l’Ajuntament.

Al concurs es van presentar un total de 25 propostes dins del termini establit, de les quals 14 van ser eliminades en una primera ronda de votacions i altres sis van ser descartades en les dues següents. Finalment, el jurat va triar a cinc finalistes i els va valorar atenent criteris com la tècnica utilitzada, els colors emprats, la composició simètrica matemàtica, la tipografia, l’originalitat o la presentació, entre altres.

Com a resultat, van acordar per unanimitat que el cartell número 21, presentat per Ana Belda Tudela fóra el guanyador i van atorgar un esment especial als cartells presentats per Ximo Murillo i Óscar Climent, pel seu disseny.

El jurat ha estat compost per Tamara Vallejo, professora de la secció de Teoria i Pràctica de l’Escola de Belles Arts d’Alcoi; Beatriz Galiana Cardona, professora de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi; Silvia Sempere Ripoll, professora del departament d’Enginyeria Gràfica al Campus d’Alcoi de la UPV; Elisa Beneyto Gómez, professora del departament de Dibuix de l’IES Pare Vitòria; i Mónica Jover Calvo, pintora i assessora artística de l’Associació de Sant Jordi.

A més, enguany com a novetat es va incorporar al jurat un membre proposat pel Consell Local de la Infància i l’Adolescència d’Alcoi, que en aquesta ocasió va ser Diego León Écija Bisquert. Com a secretària del jurat va actuar la funcionària de l’Ajuntament d’Alcoi, Susana Sánchez Rey i va exercir com a presidenta del mateix la regidora de Festes, Carolina Ortiz Pineda.

Ana Belda va estudiar batxiller artístic en l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (2011-2013) i va obtindre el grau en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Jaume I a Castelló (2013-2017). Compta a més amb un Màster de disseny gràfic i creativitat a l’Escola Europea del Disseny Coco School a Alacant.

Send this to a friend