La Biblioteca Tirisiti durà a terme tallers d’animació i contacontes

Les activitats són per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys

La Biblioteca Tirisiti durà a terme
La Biblioteca Tirisiti està situada al costat del Centre Cultural.

La Biblioteca Infantil Tirisiti ha presentat la seua programació per als últims mesos de l’any. Diversos dissabtes a les 12 hores, es duran a terme activitats recomanades per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys.

Es recorda que és imprescindible la inscripció prèvia, que es pot fer de dues maneres, per telèfon en el 96 553 71 43 i per correu electrònic, biblioteca@alcoi.org. A més, els menors de 6 anys hauran d’acudir acompanyats d’una persona adulta.

Pel que respecta a la programació, hi haurà quatre tallers d’animació i dos contacontes. Aquest dissabte 11 de setembre, tindrà lloc la primera de les activitats d’animació, un dobble – joc de cartes– de contes. La segona activitat serà el dia 23 d’octubre amb un dobble de Tots Sants. I la tercera, el 13 de novembre, amb ‘Tardor a la Biblioteca’.

El primer contacontes arribarà el 27 de novembre: ‘Conte amb Kamishibai’. L’últim taller serà l’11 de desembre, amb un dobble de Nadal, finalitzant amb el contacontes ‘Conte amb ombres’, el 18 de desembre.

Send this to a friend