La Cámara entregarà els seus premis en el 135 aniversari

Reconeixerà al teixit empresarial local en una gala a celebrar el pròxim 27 de gener

La Cámara entregarà els seus premis
Toni Francés i Pablo de Gracia presentant els premis.

El mes de gener tindrà lloc el lliurament dels guardons de la primera edició dels premis convocats des de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi. Amb aquesta iniciativa, la Cámara pretén premiar, però especialment reconéixer, la labor del teixit empresarial de la ciutat, ja que aquests premis tenen caràcter local.

S’han establit quatre categories: indústria; comerç, servei i turisme; internacionalització; i trajectòria empresarial.
Les candidatures per a optar a aquests premis es poden presentar fins al 10 de gener de 2022, sent la gala el dia 27 d’aqueix mateix mes, en el Círculo Industrial, coincidint a més amb el 135 aniversari de la Cambra de Comerç.

Tots els documents necessaris per a la candidatura, igual que tota la informació sobre aquests premis, com per exemple, les bases, es troben disponibles en la web www.camaraalcoy.net. Precisament, després d’emplenar la documentació, les candidatures es poden entregar en la pròpia seu de la Cámara, al carrer Sant Francesc, 10, o també enviar-la a camara@camaraalcoy.net.

El president de la Cámara d’Alcoi, Pablo de Gracia, i l’alcalde Toni Francés, van ser els encarregats de donar a conéixer aquesta convocatòria. Per part seua, De Gracia va destacar a la indústria com “un dels motors de la nostra ciutat” i va afirmar que “continuarem apostant” per aquest sector. Sobre la categoria de la internacionalització, va remarcar que “la Cámara és una eina molt important per a ajudar a les empreses en la internacionalització”.

Mentrestant, el primer edil va destacar que aquests premis “arriben en un moment important per a la ciutat, de recuperació i d’eixida de la crisi”, una crisi en la qual “Alcoi ha demostrat la seua fortalesa empresarial, la seua capacitat de reinvenció i d’adaptació”.

Send this to a friend