La Cambra de Comerç lliura demà els seus premis

En la gala es posarà en valor al teixit empresarial

Fernando Botella presenta el seu últim llibre a Alcoi
El Círculo Industrial albergarà la presentació del llibre.

El Círculo Industrial acollirà demà, 27 de gener, el lliurament de premis de la Cambra de Comerç d’Alcoi, mitjançant els quals aquest òrgan pretén reconéixer i posar en valor al teixit empresarial després d’una època complicada per a les empreses a causa de la Covid-19.

A aquesta cita acudirà el President de la Generalitat, Ximo Puig i també el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, a més de representants de les associacions empresarials de la Comunitat Valenciana, de la província d’Alacant i també d’Alcoi i comarca.

En aquesta edició es contemplen quatre categories diferents: indústria; comerç, servei i turisme; internacionalització; i trajectòria empresarial.

La gala, que es retransmetrà en directe pel canal de YouTube de la Cambra de Comerç d’Alcoi, estarà presentada per la comunicadora Ajo Valls i amenitzada pel grup musical Crescendo. 

Va ser el passat 10 de gener quan va finalitzar el termini perquè les empreses pogueren presentar la seua candidatura seguint les bases estipulades, i que es van reflectir en la pàgina web de la Cambra.

Segons va detallar el president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gracia, són diverses les empreses que s’han presentat a cadascuna de les modalitats, els guanyadors de les quals es coneixeran demà, en la gala que donarà principi a les 19 hores, després de la decisió presa per part d’un jurat, que ha valorat, depenent de la categoria, diferents aspectes com per exemple, l’adaptació al mercat, la internacionalització de l’empresa, l’antiguitat, la imatge o la creativitat.

Aquests premis coincideixen amb el 135 aniversari de la Cambra de Comerç d’Alcoi.

Send this to a friend