La cavalcada dels 40 cavallers tanca el Mig Any

Alcoy ba celebrado, de nuevo en la calle, el Mig Any

La programació de Mig Any arriba demà a la seua fi amb la cavalcada dels 40 cavallers del Conqueridor. Aquest acte històric, desaparegut, discorrerà per alguns carrers del Centre d’Alcoi, ja que el recorregut estipulat és el mateix que el de la Cavalcada de Reis, partint del carrer El Camí –cantonada de les estàtues–, Sant Nicolau, donant la volta a la Plaça d’Espanya, Sant Llorenç, fins a arribar a País Valencià.

L’acte arrancarà a les 17’30 hores i la duració prevista de dues hores.

Aquesta cavalcada va eixir al carrer per última vegada l’any 1924, després que es duguera a terme de forma interrompuda durant alguns anys.

Des de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), s’entregarà un díptic explicatiu a la ciutadania sobre aquest acte.

En l’acte estaran representats els propis 40 cavallers, Jaume I, a més de representants de la noblesa alcoiana, el Mossen Torregrosa i bandes de música, entre altres.

Tal com s’ha assenyalat, aquesta representació tindrà lloc a la vesprada, mentre que, al matí, a les 12 hores serà la missa d’acció de gràcies a l’església de Sant Jordi.

També demà, la Penya Fontilles visitarà el sanatori San Francisco de Borja i es durà a terme el menjar de germanor, encara que no com habitualment, ja no que no acudiran els càrrecs festers.

Send this to a friend