La companyia d’Antonio Gades, aquesta vesprada en el Teatre Calderón

La narradora serà l'actriu María Esteve Flores

La companyia d'Antonio Gades, aquesta vesprada en el Teatre Calderón
En l’espectacle es veurà dansa espanyola.

‘Movimientos por bulerías’ és el títol de l’espectacle de dansa que podrem veure hui en el Teatre Calderón, a partir de les 19 hores, de la mà de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi (AAMA). La coreografia és de Mayte Chico, amb extractes d’Antonio Gades i la idea original i guió, d’Eugenia Eiriz de Gades.

La Companyia Antonio Gades, que reapareix a la nostra ciutat després de dos anys, serà l’encarregada d’escenificar un espectacle variat i sorprenent; un viatge emocional que portarà al públic a través del temps, l’espai i la disciplina mundialment coneguda com a Dansa Espanyola. Lorca, La Argentinita, Goya, Marienma, Pilar López, Antonio Canales, Diaghilev, Manuel de Falla… són alguns dels personatges que transiten per aquesta història. Tots ells formen part d’una cadena de coneixements la inspiració primera dels quals sorgeix de la forma d’expressió dels pobles i les gents que van habitar la península Ibèrica al llarg dels segles. L’espectacle vol ser, a més, un homenatge als nostres majors, als nostres mestres, i posa l’accent principalment en la importància de la transmissió del coneixement.

BOCCHERINI I ALBÉNIZ
Es podrà escoltar música de Boccherini i Albéniz, a més de flamenc, aquest últim amb música i cante en directe. La narració serà a càrrec de la coneguda actriu i presidenta de la Fundació Antonio Gades, María Esteve Flores, filla de Pepa Flores i Antonio Gades.

Send this to a friend