La Confraria de Sant Jordi demana fotografies de les festes de la Relíquia

Amb totes les imatges festeres que es recullen, s'elaborarà un mosaic representatiu de les festes de la Relíquia 2020 que es compartiran en les xarxes socials.

Escuadra Oficial dels Moros Vells

La Confraria de Sant Jordi, institució que s’ocupa a Banyeres de Mariola de l’organització dels actes religiosos de les festes de moros i cristians, ha difós un comunicat davant el fet que enguany no podran celebrar-se les festes de la Relíquia de Sant Jordi, les quals haurien esdevingut aquesta setmana.
En ell assenyala que, malgrat les circumstàncies, es desitja que es visquen “amb emoció, prudència i alegria pels temps millors, que segur tornaran”. Per això “convida” al veïnat a compartir fotografies festeres per a recordar aquesta celebració. D’aquesta manera, amb totes les imatges festeres que es recullen, s’elaborarà un mosaic representatiu de les festes de la Relíquia 2020 que es compartiran en les xarxes socials.
Qui desitge participar pot enviar la seua fotografia acsj@csantjordi.es. Les imatges poden ser individuals, de grup, recents o antigues, tant referides a actes religiosos com a actes festius. Poden remetre’s fins a aquest dilluns.

Send this to a friend