La Copa com a guinda al millor any de l’Alcodiam

Necessita derrotar a casa al Girona i que el Voltregà no guanye en Reus

En el seu camí cap a la permanència, que és el repte que s'ha marcat l'any del seu retorn a la *OK Lliga, el *Alcodiam té l'opció d'arredonir possiblement el millor any dels seus setanta de vida. Els de Lorenzo Pastor es troben davant una oportunitat única per a ser un dels huit equips que disputen a la fi de febrer pròxim, la fase final de la Copa del Rei que tindrà per seu la Corunya. Un torneig que els blaugranes no disputen des de 2015. Han sigut dues participacions, una com a equip amfitrió en 2007 i huit anys després, per dret propi, en la fase final celebrada a Blanes. En ambdues, el *Alcodiam es va anar a casa en la primera eliminatòria, caient enfront de *Noia (5-3) i Barça (3-2). Ara té a la seua mà una tercera presència en un torneig que reuneix els huit millors equips de la primera volta del campionat. Necessita dos requisits: un fonamental, derrotar aquesta nit al Girona com a local, l'altre seria una conseqüència en cas de sumar els tres punts, ja que necessitaria que el *Voltregà no guanye en la pista del Reus. Totes dues trobades seran en horari unificat. A l'ésser l'última jornada de la primera volta, tots els partits es jugaran a les huit de la nit. El *Alcodiam tindrà l'avantatge de fer-ho com a local, en un duel directe per la permanència. El tècnic, única baixa Precisament Lorenzo Pastor serà l'única baixa per a aquesta nit. El tècnic blaugrana ha complit un dels dos partits de sanció que li van imposar per fer observacions a la parella arbitral enfront del *Alcobendas. Per part seua, *Guri i Pere *Cañellas, que van tornar lesionats de Lleida, es van reincorporar amb normalitat als entrenaments el dilluns. Sobre les nou i mitja d'aquesta nit se sabrà si finalment el *Alcodiam ha aconseguit posar la guinda al seu millor any després de l'ascens a la *OK Lliga i el títol de Copa de la Princesa, o caldrà esperar a una altra ocasió per a pensar en una tercera participació en la Copa del Rei. Tampoc és desficaciat pensar que el *Voltregà acabe classificant-se amb una victòria en la pista del Reus, cinqué en la taula i ja a 16 punts del Barça.
Gonzalo Pérez porta 14 punts i és un dels màxims golejadors.

En el seu camí cap a la permanència, que és el repte que s’ha marcat l’any del seu retorn a l’OK Lliga, l’Alcodiam té l’opció d’arredonir possiblement el millor any dels seus setanta de vida. Els de Lorenzo Pastor es troben davant una oportunitat única per a ser un dels huit equips que disputen a la fi de febrer pròxim, la fase final de la Copa del Rei que tindrà per seu la Corunya.
Un torneig que els blaugranes no disputen des de 2015. Han sigut dues participacions, una com a equip amfitrió en 2007 i huit anys després, per dret propi, en la fase final celebrada a Blanes. En ambdues, l’Alcodiam es va anar a casa en la primera eliminatòria, caient enfront del Noia (5-3) i Barça (3-2).
Ara té a la seua mà una tercera presència en un torneig que reuneix els huit millors equips de la primera volta del campionat. Necessita dos requisits: un fonamental, derrotar aquesta nit al Girona com a local, l’altre seria una conseqüència en cas de sumar els tres punts, ja que necessitaria que el Voltregà no guanye en la pista del Reus.
Tot dos partits seran en horari unificat. A tractar-se de l’última jornada de la primera volta, tots els partits es jugaran a les huit de la nit. El Alcodiam tindrà l’avantatge de fer-ho com a local, en un duel directe per la permanència.

El tècnic, única baixa
Precisament Lorenzo Pastor serà l’única baixa per a aquesta nit. El tècnic blaugrana ha complit un dels dos partits de sanció que li van imposar per fer observacions a la parella arbitral enfront de l’Alcobendas. Per part seua, Guri i Pere Cañellas, que van tornar lesionats de Lleida, es van reincorporar amb normalitat als entrenaments el dilluns.
Sobre les nou i mitja d’aquesta nit se sabrà si finalment l’Alcodiam ha aconseguit posar la guinda al seu millor any després de l’ascens a l’OK Lliga i el títol de Copa de la Princesa, o caldrà esperar a una altra ocasió per a pensar en una tercera participació en la Copa del Rei. Tampoc és desficaciat pensar que el Voltregà acabe classificant-se amb una victòria en la pista del Reus, cinqué en la taula i ja a 16 punts del Barça.

Send this to a friend