La Coral Mariola va protagonitzar el tradicional Concert de Nadal

La Coral Mariola va protagonitzar el tradicional Concert de Nadal
Integrants de la formació.

La Coral Mariola de Banyeres de Mariola ha oferit el “Concert de Nadal”. L’actuació va ser a l’església de Santa María i va tindre una temàtica nadalenca variada, incloent cançons des de molt antigues a unes altres molt modernes, passant pels clàssics nord-americans i les nadales més tradicionals. Es van interpretar prop de vint temes, entre els quals van estar el “Riu, riu, chiu” (anònim del segle XVI), “In Dulci Jubile” (de J.Bach, segle XIV), el conegut “Ya viene la vieja” (arranjament d’Eduardo Cifré), “Els Àngels a la Glòria” (anònim del segle XIII), o “El cant dels ocells”, de Pau Casals, entre altres.
El repertori va ser dirigit pels quatre directors que han estat al capdavant del cor: Miquel Payá, Salvador Calero, Francisco José Molina i Carlos Moisés Miró.

Homenatge al promotor
Així mateix es va homenatjar el que fora el seu promotor, Sr. Vicente Vicedo, que va ser coadjutor de la parròquia i que 50 anys arrere va aconseguir formar un cor format inicialment per veus i guitarres que es va atrevir a interpretar cançons que podien qualificar-se de “progressistes” per a l’època.
El concert va ser el primer d’una sèrie d’esdeveniments que formaran la commemoració del 50 aniversari de l’entitat. La celebració hauria d’haver esdevingut al llarg d’enguany però la pandèmia va obligar a la seua suspensió. Es confia ara que puga ser una realitat a partir del nou any en què estem a punt d’entrar.
Ressenyar que es va habilitar un espai per a recollir donatius que Càritas canalitzarà perquè puguen arribar fins a Tere Ferre i donar-li suport en el seu treball com a missionera a l’Índia.

Send this to a friend