La dansa envairà el Teatre Calderón amb la VI Gala de Conservatoris

A partir de les 18.30 hores coincidint el Dia Internacional de la Dansa

La dansa envairà el Teatre Calderón amb la VI Gala de Conservatoris
Una de les actuacions del Conservatori

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi organitza la VI Gala de Conservatoris en la qual participaran quatre centres oficials de titularitat pública de la Comunitat Valenciana. Així, al costat del Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi, seran presents el  Conservatori Professional de Dansa de València, el de Novelda i el ‘José Espadero’ d’Alacant.

La representació serà el pròxim 29 d’abril, coincidint el Dia Internacional de la Dansa a partir de les 18.30 hores en el Teatre Calderón.

En ella es podrà gaudir d’onze coreografies de les tres especialitats de dansa que cursen els alumnes en cadascun d’aquests centres:  ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània. El nombre d’alumnes participants és de 42, dels quals, huit són d’Alacant, 10 de València, 11 de Novelda i 13 d’Alcoi.

Segons explica l’equip directiu del Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi, “malgrat les actuals circumstàncies sanitàries i de restriccions pel Covid-19, no hem volgut deixar de celebrar aquest dia tan important per a nosaltres encara que d’una forma molt més reduïda, tant pel que respecta a participació de conservatoris, com a nombre d’alumnes”.

Send this to a friend