La Diputació obri un nou accés a la Cova de l’Or

Les visites –gestionades des del MARQ en col·laboració amb l'Ajuntament de Beniarrés–, plantegen un recorregut d'interés cultural i paisatgístic que s'inicia en el Centre d'Interpretació, situat en el nucli urbà del municipi.

La Diputació obri un nou accés a la Cova de l’Or
La Cova de l’Or de Beniarrés

La Diputació d’Alacant ha obert una nova senda d’accés al jaciment de la Cova de L’Or a Beniarrés i projecta l’ampliació de l’actual recorregut visitable de l’interior de l’enclavament arqueològic, considerat com un dels referents més emblemàtics del Neolític en la Comunitat Valenciana.
Les visites –gestionades des del MARQ en col·laboració amb l’Ajuntament de Beniarrés–, plantegen un recorregut d’interés cultural i paisatgístic que s’inicia en el Centre d’Interpretació, situat en el nucli urbà del municipi.
Des de la Diputació es remarca que la visita lliure no està autoritzada, i les reserves es poden realitzar a través de www.marqalicante.com, via mail a info@marqalicante.com, covadelor@marqalicante.com o per telèfon al 965 14 90 00. El preu és de 3 euros per a escolars i 5 euros la genèrica i l’horari actual és dissabtes i diumenges de 9 a 14 hores, amb eixides a les 9 i a les 11’30 hores.

Send this to a friend