La doble moral del PP. RUBÉN FRESNEDA ROMERA. Membre del Consell Polític d’EUPV Alcoi

Setembre, inici de les classes, nou curs amb la llei Wert, més alumnes per classe, menys professors, menys beques i ajudes, el sobre esforç econòmic que totes les mares i pares han de fer per poder comprar els llibres de text, el material escolar (nou o de segona mà). I per si fora poc, una calor sufocant a les aules degut a l’avançament del curs.

Tots coneixem el nom i el cognom de qui ha generat aquesta situació que va en detriment de l’educació: Partit Popular.

Però clar sempre hi ha ànimes caritatives que davant aquesta situació tant dolenta estan decidides a mostrar les seues bones intencions per pal·liar tanta misèria. De forma contradictòria i incoherent, apareixen Nuevas Generaciones del PP anunciant una campanya solidària de recollida de material escolar. No us semblen dues coses totalment oposades? Per una banda, fan costat a les polítiques del seu partit que porten la misèria a la majoria de les famílies i fan de l’educació quasi un servei privatiu, i d’altra donen almoines per “ajudar a la gent necessitada” que les seues polítiques generen. Que bones intencions, que gran bondat, però que gran contradicció.

Darrere d’aquesta campanya es pretén el mateix de sempre: un acte amb el qual els rics renten la seua consciència ajudant als pobres xiquets que no poden pagar-se una escola privada/concertada i tenen que conformar-se amb la pobreta pública. Ens lleven molt, i a canvi ens donen almoina. Ajudarien més si aturaren les polítiques del Sr. Wert. L’estratègia és ja molt antiga…

Però a més a més, aquest acte suposadament altruista (i que fa molta pudor) és només un acte amb doble moralitat, que pretén una compra de vots de forma descarada, cruel i manipuladora. Deu ser que no en tenen prou amb la reforma de la Llei Electoral. Sembla ser que tots els membres i militants del Partit Popular no van assistir a classe quan s’explicava el concepte de Democràcia i que significa, tal i com diu la Constitució, que el poder resideix en el poble sobirà i no en un partit que fa tot el possible per mantenir-se a les poltrones quasi de forma parasitària i que només fa que destruir tot allò públic, com l’educació en aquest cas.

Send this to a friend