La EASD es posiciona en el món de l’animació

Ha format part de ‘Animacrea’ per a celebrar el 25 aniversari d'Animac

La EASD es posiciona en el món de l'animació
L’il·lustrador de Story Boards, Marío Domínguez, va estudiar en l’Escola d’Art. En la imatge impartint el taller per a la Mostra Internacional de Cinema

Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, ha volgut celebrar els seus 25 anys de vida malgrat la crisis sanitàries provocada per la Covid-19. En aquesta ocasió, aquest festival s’està desenvolupant de manera en línia perquè tot el que vulga puga gaudir de conferències, projeccions i molta més animació.

Una de les parts d’aquest festival, i novetat enguany, és la creació de Animacrea, una secció de tallers en línia per a tothom de la mà de les escoles d’animació.

A aquest esdeveniment no ha volgut faltar l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASD) que amb ‘Animalcoi’, el festival que a penes té un any de vida, ha format part d’aquesta iniciativa.

Marío Domínguez, dibuixant professional de Story Boards i ex alumne de l’escola, ha impartit un taller molt interessant per a aquells que vulguen iniciar-se en el món del Story. Aquest taller porta per nom ‘Taller de storyboard per a sèries animades’ i ja està disponible en YouTube de Animac.

Des de l’Escola d’Art destaquen que Domínguez és “un gran il·lustrador que gràcies a la seua perícia amb el llapis s’ha obert camí en el món professional i ha treballat amb productores com a Hampa Studios, Tvon, Wiseblue Studios…” També recalquen que en una de les produccions on ha treballat, titulada ‘La Gallina Turuleca’ ha sigut guanyadora del premi Goya.

Aquest festival que se celebra principalment via en línia, i amb alguna activitat presencial a Lleida, es podrà gaudir fins al 7 de març a través de la web www.animac.cat/animacrea.

CICLE D’ANIMACIÓ
L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi és l’única escola d’art pública a la Comunitat Valenciana que compta amb estudis d’animació. Per això, tenen l’objectiu d’acostar aquesta branca artística a la població i a aquest efecte han creat i organitzat el festival d’animació Animalcoi que aquest pròxim mes de novembre tindrà la seua primera edició a la ciutat d’Alcoi.

Recordar que va ser impossible celebrar aquest esdeveniment a causa de la pandèmia. Així i tot, durant aqueix mes van mostrar a través d’una jornada virtual d’animació el gran potencial dels alumnes de l’escola.

Send this to a friend