La Federació confirma la suspensió de l’Alcoyano-Hèrcules

L'estament federatiu no aclareix la data de la seua celebració i exposa que serà "el més pròxima en el temps"

La Federació confirma la suspensió de l'Alcoyano-Hèrcules
Un Alcoyano-Hèrcules de fa dos temporades. ARXIU

Definitivament no hi haurà derbi aquest diumenge a les 17 hores, horari oficial, en el Collao. La Federació Espanyola de Futbol ha determinat ajornar el partit entre Alcoyano i Hèrcules, corresponent a la primera jornada de lliga. L’estament federatiu ha tingut en compte la petició del conjunt del Rico Pérez de no jugar-se aquest partit a conseqüència del confinament al qual ha sigut sotmés la seua plantilla pels dos positius de la setmana passada en la seua plantilla.

Ara s’obri el debat que distancia als dos clubs sobre la nova data de celebració del partit i que la Federació no aclareix en el seu comunicat, argumentant que “serà el més pròxim en el temps que es determinarà per aquest òrgan tan prompte com s’acrediten totes les circumstàncies que permeten la disputa d’aquest”. El que és clar és que no hi haurà derbi aquest diumenge

L’Alcoyano és partidari de no deixar passar molt el temps, confiant que es puga jugar la setmana vinent, en concret vol que se celebre el dimarts 20 o el dimecres 21, mentre que l’Hèrcules és partidari d’esperar a novembre.

Send this to a friend