La filà Magenta guanya el concurs d’Olleta del Mig Any

La filà Magenta ha sigut la guanyadora del concurs d’Olleta del Mig Any Fester 2019, un acte que ha congregat a milers de persones en la Glorieta i que ha transcorregut durant la jornada d’aquest dissabte. L’escenari d’aquest peculiar concurs fester s’ha vist molt concorregut durant tota la jornada del dissabte. Una vegada s’ha donat a conéixer quines filaes han elaborat el millor plat, l’ambient festiu s’ha traslladat als carrers del centre de la ciutat, per on han desfilat les esquadres de les filaes del bàndol moro i cristià.

La Glorieta ha sigut des de molt primerenc el centre de reunió dels festers i també de molts alcoians que no han volgut perdre’s l’ambient festiu que es respira mentre els cuiners de cadascuna de les filaes treballa en l’elaboració de l’olleta alcoiana

El secretari de l’Associació ha sigut l’encarregat de donar a conéixer la resolució del jurat, que s’ha fet esperar. El jurat ha donat com a guanyador del concurs a la filà Magenta i el segon premi ha sigut per a la filà Jueus.

Els actes centrals del Mig Any fester van tindre com a preàmbul el dia anterior la presentació de càrrecs. Capitans, alferes i Sant Jordiet van rebre la insígnia que els acredita, oficialment, com a protagonistes de les festes del pròxim any.

El compte arrere ha començat. La pròxima trilogia queda ja a sis mesos vista.

Send this to a friend