Cocentaina celebrarà una atípica 674 edició de la Fira

Una celebració que s'han resistit a suspendre i que finalment s'adapta a les circumstàncies

Cocentaina celebrarà una atípica 674 edició de la Fira
El cartell de *Fira 2020 està marcat per un clar esperit positivista

L’Ajuntament de Cocentaina i, concretament, l’equip que conforma la regidoria de Fira ha treballat durant els últims mesos, seguint l’evolució de la pandèmia, per a trobar la millor solució a la celebració de la Fira de Cocentaina 2020. Una celebració que s’han resistit a suspendre i que finalment se celebrarà amb un format totalment renovat i adaptat a les circumstàncies.

Segons han explicat en roda de premsa l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa i la regidora de Fira, Eugenia Miguel, garantir la seguretat i preservar la salut de tots els participants ha sigut la prioritat a la qual, a més, se sumen les restriccions d’aforament, distància interpersonal i desinfecció de totes les instal·lacions. Partint d’aquests condicionants i gràcies a la flexibilitat que ofereix la tecnologia, la Fira de Cocentaina oferirà enguany un format híbrid entre digital i presencial garantint totes les mesures sanitàries.

El cartell anunciador de la Fira de Cocentaina 2020 ha sigut desenvolupat per l’empresa Visual Crea Studio, encarregada a més de la realització del disseny gràfic i audiovisual de la Fira.

Send this to a friend