La Fira de Cocentaina ja té autor del cartell i lector del Privilegi

L'organització ha encarregat totes dues tasques als contestans Moisés Gil i Ximo Gadea

La Fira de Cocentaina ja té autor
Ximo Gadea i Moisés Gil seran protagonistes de la pròxima edició.

Cocentaina ja està immersa en els preparatius per a la pròxima convocatòria de la Fira de Tots Sants i des de l’organització han donat a conéixer aquesta setmana dues dels noms pròxims de la 677 edició. Es tracta de l’autor del cartell anunciador i de la persona que llegirà el Privilegi del Rei Pere IV durant la inauguració oficial del Certamen prevista per al matí de l’1 de novembre.

La primera de les tasques ha recaigut en el reconegut escultor contestà Moisés Gil, el qual compta amb una dilatada trajectòria artística al mateix temps que assumeix aquest repte amb la intenció de reinterpretar el clàssic logotip de la Fira quan es compleixen cinquanta anys de la seua creació.

Per part seua, la segona responsabilitat l’assumirà Ximo Gadea que actualment és Magistrat en l’Audiència Nacional després d’una extensa carrera en la qual ha destacat per l’excel·lència judicial prenent part en els últims anys en la investigació d’alguns dels casos més sonats de l’actualitat social, relacionats amb corrupció, terrorisme o tràfic de drogues.
primer acte

Autor del cartell i lector del Privilegi ja participaran en el seu primer acte aquest divendres 29 de setembre, data en la qual es presentarà oficialment la pròxima Fira en una cerimònia que tindrà lloc passades les 20 hores al pati d’armes del Palau Comtal conduït per l’humorista valencià Eugeni Alemany.

Send this to a friend