La Fira de Cocentania celebrarà el seu Mig Any

Durant la setmana del 16 al 22 de maig

La Fira celebra el seu Mig Any
Imatge d’arxiu de la Fira de Cocentaina.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina celebra el seu Mig Any del 16 al 22 de maig. Durant eixos dies el municipi acollirà l’II Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, les XV Jornades Gastronòmiques i el I Fira Fest. La iniciativa respon a la finalitat de mantindre l’impuls per a l’hostaleria i el comerç local que va suposar el format de dos caps de setmana de Fira celebrat la passada edició, per a tractar d’evitar multituds i garantir suficient espai.

Des del 16 al 22 de juny, els establiments de Cocentaina, inclouran en les seues cartes plats d’arrossos, brasa i cuina típica de la comarca, a més de les típiques tapes locals. També, i com a novetat de l’oci nocturn, establiments del municipi oferiran els seus serveis en el recinte firal on durant un cap de setmana complet se celebrarà el primer Fira Fest, un festival de música, amb una selecció d’intèrprets variada, solistes, grups soul, jazz, pop, sessions remember, fins i tot una jornada dedicada al públic infantil.

Dins del context del Mig Any de Fira de Cocentaina, l’Ajuntament ha organitzat també l’II Congrés de la Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, dirigit a totes les empreses participants en el certamen, amb l’objectiu de facilitar les eines que permeten millorar l’experiència de venedors i visitants. Una trobada que enguany comptarà amb dos dies dedicats de manera exclusiva a la formació de la xarxa comercial i un últim dia obert al públic, amb una temàtica centrada en la gastronomia i productes agroalimentaris tradicionals de Fira.

Send this to a friend