La fira Textilhogar celebrarà la seua 50 edició amb aforament complet

La cita tèxtil acollirà prop de 200 marques que presentaran les seues novetats en disseny i innovació

La fira Textilhogar celebrarà la seua 50 edició amb aforament complet
Les diferents marques mostren les seues novetats i productes en matèria tèxtil en la fira. | FERIA VALENCIA

La fira Home textiles Premium by Textilhogar està d’enhorabona. Mancant tres mesos per al 20 de setembre, data en què donarà principi la fira, la superfície expositiva ja ha sigut totalment ocupada. Amb prop de 200 marques que assistiran a l’esdeveniment, aquesta 50 edició promet ser més gran i potent que mai.

L’última edició, celebrada el passat 2019, va tindre lloc a Madrid en la Caixa Màgica. En aquesta ocasió, València serà el lloc indicat per a l’esdeveniment en el recinte Feria Valencia, al costat d’uns altres com a Feria Hábitat Valencia i Espacio Cocina SICI. Els principals professionals de la decoració de l’hàbitat exposaran una visió de les principals tendències i novetats com a disseny, innovació i sostenibilitat en decoració d’interiors. A nivell expositiu, s’aconsegueixen recuperar diferents signatures de nivell internacional, procedents de mercats com el portugués i altres nous com el polonés.

El director de l’esdeveniment, Máximo Solaz, s’ha mostrat positiu i assegura que “tornar a València i fer-ho al costat de dos certàmens especialitzats en l’hàbitat, converteix a la cita en un potent aparador comercial per a les signatures expositores, que tenen ganes de fira i de tornar a veure’s cara a cara i fer networking de tu a tu. S’augura una gran fira”.

Cada marca comptarà amb un espai propi que podrà personalitzar segons les seues necessitats. El perfil de visitants serà molt ampli, amb arquitectes d’interior, escaparatistes, dissenyadors, botigues de decoració i especialistes en tèxtils de la llar i la decoració.

Una fira la finalitat principal de la qual és aconseguir i atraure el poder de compra. S’ha destinat una important inversió perquè aquest esdeveniment tinga una potent campanya d’atracció al comprador nacional, a més d’una campanya de captació de compradors estrangers també. En conclusió, garantir que a aquesta fira arribe tot el poder possible de compra nacional i ajudar al sector.

Send this to a friend