La Fira Tots Sants recupera el seu format habitual

Tornarà a celebrar-se en un únic cap de setmana, del 29 d'octubre a l'1 de novembre

La Fira Tots Sants recupera su formato habitual
Imagen de archivo del evento contestano por antonomasia.

La Fira de Cocentaina comença a posar-se a punt per a celebrar la seua 676 edició i aquesta vegada ho farà en el seu format original pre pandèmia, concentrant el certamen en un únic cap de setmana. No obstant això, malgrat la millora de les condicions sanitàries i, amb elles, les restriccions, es mantindran alguns canvis implantats amb motiu de la Covid 19, relacionats amb l’estructura organitzativa dels sectors comercials, atés que van aportar millores quant a funcionalitat, la disposició dels expositors i la mobilitat i seguretat dels visitants.
Segons expliquen des de l’Àrea de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina, el certamen se celebrarà en un únic cap de setmana, els dies 29,30,31 d’octubre i 1 de novembre, però amb la inclusió d’alguns aspectes organitzatius que, malgrat la seua implantació forçosa la passada edició, s’han valorat positivament en les sessions ordinàries del Consell de Fira, i s’han ratificat per part del Departament de Fira a través de les dades recopilades.
Segons ha explicat la regidora de Fira, Eugenia Miguel “la pandèmia va portar molts reptes als quals vam haver d’adaptar-nos i alguns d’aqueixos canvis han vingut per a quedar-se ja que han suposat millores en l’organització i funcionament de la *Fira”. En aquest sentit, va assenyalar que “l’objectiu de mantindre aquestes mesures va dirigit a incrementar les vendes dels expositors participants, així com la funcionalitat, comoditat i seguretat per als visitants”.
De cara a la participació en la pròxima edició, l’Ajuntament ha obert ja el període perquè els expositors, comerç i hostaleria local que ho desitgen puguen presentar les seues sol·licituds fins al 31 d’agost. La informació ja està disponible en la web de la Fira de Tots Sants www.firacocentaina.org. Les tramitacions de participació s’han de realitzar obligatòriament des de la Seu Electrònica a través del tràmit corresponent, depenent del model d’exposició.

Send this to a friend