La flama ja flueix en el 3D

Alberto Molines i Susana Angulo van realitzar la inauguració oficial

La flama ja flueix en el 3D
Un moment de la inauguració oficial del 3D en la vesprada d’ahir. XAVI TEROL

Sobre les set i mitja de la vesprada, components del Club Atletisme Alcoi i de l’Atlétic Salesià de Voleibol es van encarregar del seu trasllat fins al poliesportiu Francisco Laporta, on estaven esperant dos veterans esportistes, Alberto Molines (tennis) i Susana Angulo (gimnàstica artística). Tots dos es van encarregar de l’encesa de la torxa i la hissada de la bandera olímpica, que acompanyaran als prop de 5.000 esportistes que es calculen participen en aquesta edició de la considerada gran festa de l’esport alcoià.

Algunes de les trenta-una modalitats que reuneix l’edició del retorn del 3D, van començar a disputar-se en la vesprada d’ahir. També les lligues locals –futbol, futbol 7 de veterans i futbol sala– van celebrar partits anit i hui reprendran la seua activitat amb els encreuaments de la segona fase de la seua competició.

El moment més esperat vindrà precisament aquesta vesprada amb la resolució de la majoria de les disciplines i la celebració de les exhibicions, que comencen a les set de la vesprada amb l’aikido, després s’incorporaran el patinatge artístic i la rítmica, per a tancar el programa els dos clubs locals d’artística. El lliurament de trofeus està programat a les 21 hores.

Entre les novetats, el retorn de la lliga local de bàsquet amb un torneig de 3×3 aquesta vesprada des de les quatre en Paúlas i demà amb la Supercopa Memorial Santi de l’Àguila. Els més joves tindran l’oportunitat de participar en l’Sport Festival, una ginkana amb premis per al qual complete tot el circuit, mentre que demà l’hoquei, la 10 K i un partit de veterans entre l’Alcoyano i l’Atzeneta, en el qual s’aprofitarà per a homenatjar a Cambra, s’encarregaran de clausurar l’activitat en aquesta edició de l’Esport en 3D.

Send this to a friend