La incidència comença a augmentar després de diversos mesos de descens

El departament de Salut registra una incidència de 15,32 casos

Les llistes d'espera quirúrgiques es redueixen en la Comunitat Valenciana
L’Hospital d’Alcoi és el de referència del departament de Salut. | ARXIU

La conselleria de Sanitat ha actualitzat hui de nous les dades de Covid-19 en la Comunitat Valenciana. En el cas del departament de Salut d’Alcoi, s’ha sumat un nou cas Covid i dos casos actius. Amb l’actualització de hui, s’ha passat de 19 a 21 casos actius en tot el departament. La incidència acumulada es continua mantenint baixa, de 15,32 casos per cada 100.000 habitants, per la qual cosa l’àrea de Salut continua estant en la nova normalitat.

Per localitats, Alcoi ha restat 4 casos actius pel que actualment hi ha 4 persones actives. En total, des que va començar la pandèmia són 5.885 els casos que han donat positiu en Covid. Conselleria ha rectificat aquesta dada, restant 4 a l’actualització anterior. Així, la seua incidència baixa fins als 6,78 casos per cada 100.000 habitants.

Així mateix, en Banyeres s’han detectat tres casos nous i tres més actius, per la qual cosa actualment hi ha 7 casos de Covid-19 en la localitat. Ibi també augmenta un cas positiu i un nou actiu. A Cocentaina se sumen també 3 actius,7 en total, i 3 casos positius nous. En aquests tres municipis la incidència està pujant amb 99,04 en Banyeres, 12,77 a Ibi i 60,81 a Cocentaina.

D’altra banda, en el departament no s’han sumat defuncions en tota la setmana.

Send this to a friend