La incidència de Covid incrementa i Alcoi i Cocentaina se situen en risc mitjà

En quatre dies s'han detectat 21 nous casos en el departament de Salut

El departament de Salut registra 250 nous actius en 4 dies
Alcoi està en risc extrem amb 392 casos actius. | ARXIU

Sanitat ha actualitzat hui les dades de Covid-19 en la Comunitat Valenciana, una actualització que mostra un increment de la incidència i dels casos positius detectats.

En quatre dies, entre el 10 i el 14 de novembre –recordar que les actualitzacions fan al·lusió a les dades de dos dies abans–, s’han comptabilitzat 21 casos nous en el departament de Salut d’Alcoi i hi ha 15 actius més que en l’actualització del passat divendres, havent-hi un total de 63 en la zona. Així, la incidència en l’àrea és de 46,08, per la qual cosa seguim en risc baix.

No obstant això, Alcoi, després d’un mes i mig en risc baix –des de finals de setembre–, ha tornat a pujar a risc mitjà, amb una incidència de 55,60 casos per cada 100.000 habitants, i un total de 33 actius, 9 més que en l’anterior actualització. Així mateix, en quatre dies, s’han registrat 13 casos nous en la citada localitat.

També en risc mitjà està Cocentaina, amb una incidència de 78,12. En la vila comtal hi ha 9 casos actius, és a dir, 5 més que en l’anterior actualització, la mateixa xifra de nous positius detectats.

En total, hi ha presència de Covid-19 en 9 poblacions de les 32 del departament de Salut d’Alcoi. A Castalla, Gorga i Onil hi ha un cas actiu en cadascun dels municipis; 2 a Benilloba i altres 2 a Gaianes. Malgrat aquestes dades, Benilloba, Gaianes i Gorga estan en risc extrem.

D’altra banda, en les poblacions d’Ibi i Muro ha descendit molt lleugerament la incidència, havent-hi 7 actius en cadascuna.

Send this to a friend