La incidència en el departament es redueix quasi a la meitat en una setmana

Sanitat ha notificat tan sols 15 casos nous de Covid-19, 12 a Alcoi i 3 a Muro

La incidència en el departament es redueix quasi a la meitat en una setmana
Alcoi és una de les dues poblacions que ha sumat positius. | ARXIU

La situació epidemiològica continua millorant en el departament de Salut d’Alcoi, en el qual, la incidència s’ha reduït pràcticament a la meitat en una setmana, segons les dades de Sanitat aportats en les actualitzacions del dimarts i de hui; i actualment, estem en risc baix de contagis, a diferència de la setmana passada que estàvem en risc mitjà.

En l’última actualització s’indica una incidència acumulada de 34,38 casos per cada 100.000 habitants. Hi ha 47 casos actius, és a dir, 47 menys que els que hi havia en l’actualització del passat divendres.

Així mateix, a penes s’han detectat nous positius, 15 en total, 12 d’ells a Alcoi i 3 a Muro, mentre que en les altres poblacions en les quals hi ha presència de Covid-19 aquesta dada es manté estable des del 22 de setembre.

COVID-19 EN 6 MUNICIPIS
Hi ha casos de coronavirus en 6 poblacions de les 32 que conformen l’àrea de Salut, és a dir, en dues menys que la setmana passada.

A Alcoi hi ha 27 actius, la qual cosa suposa un descens de 10 respecte a fa una setmana, per la qual cosa la incidència és de 45,49, estant la localitat en risc baix.

Cocentaina està en risc mitjà –incidència 69,44– amb 8 casos actius, 11 menys que la setmana passada.

Per part seua, Gaianes segueix en risc extrem, amb una incidència de 626,30 malgrat que tan sols hi ha 3 actius, la qual cosa suposa un descens de 5.

A Ibi hi ha 8 actius menys, amb un total de 5. La vila joguetera es troba en la nova normalitat amb una incidència de 21,22 casos per cada 100.000 habitants.

Tal com s’ha indicat abans, Muro ha sumat 3 casos nous, però hi ha 10 actius menys, amb un total de 3 i una incidència de 32,10, per la qual cosa està en risc baix.

En la nova normalitat es manté Onil des de fa dues setmanes, ja que tan sols hi ha 1 un cas actiu, la qual cosa es tradueix en una incidència de 13,16.

D’altra banda, aquesta setmana la conselleria de Sanitat ha notificat que a Banyeres i Castalla ja no hi ha presència de Covid-19.

Send this to a friend