La incidència en el departament se situa en la nova normalitat

Durant el matí de hui s'ha vacunat en l'Eduardo Latorre

La incidència en el departament se situa en la nova normalitat
Alcoi segueix en risc baix, amb una incidència de 32,01. | ARXIU

El departament de Salut d’Alcoi torna a situar-se en la nova normalitat (incidència de 19,75) després d’un descens de la incidència notificat per la conselleria de Sanitat en l’actualització de dades realitzada hui. La zona estava en risc baix des de principis del mes de juny.

Amb dades del dijous, 24 de juny, en la zona hi ha 27 actius de Covid-19, és a dir, 9 menys que el dimarts i s’han detectat 7 positius més: 4 a Alcoi, 2 a Castalla i un altre a Ibi.

Quant a les localitats, a Alcoi actualment hi ha 19 casos actius (2 menys que en l’actualització del dimarts); a Castalla 3 (-1); 2 hi ha a Cocentaina (-4); a Ibi hi ha 3, un més que el dimarts; i a Muro, queda un cas actiu dels 3 que hi havia fa uns dies.

D’altra banda, Beniarrés i Millena tornen a estar lliures de coronavirus, després de diverses setmanes amb casos actius de Covid-19.

PROCÉS DE VACUNACIÓ
Quant a la immunització, en el matí de hui s’ha estat vacunant en el Complex Esportiu Eduardo Latorre, una jornada que se suma a la del dilluns al matí, el dimarts a la vesprada i tot el dia de dimecres i divendres.

En aquest sentit, el President Ximo Puig, va comunicar ahir que en finalitzar la primera setmana de juliol s’haurà aconseguit l’objectiu de vacunar al 70% de la població en l’àmbit rural del territori valencià.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha conegut que s’ha produït un mega brolle de Covid-19 després d’un viatge de fi de curs a Mallorca, que afecta unes 600 persones d’almenys, 8 comunitats autònomes diferents.

Sanitat va detallar ahir, que fins a aqueix moment, hi havia 67 persones positives en la Comunitat Valenciana pel citat brot i que tots els que van formar part d’aquest viatge, realitzat entre el 12 i el 18 de juny, “estan sent sotmesos a proves diagnòstiques d’infecció activa i han de guardar quarantena 10 dies”.

Send this to a friend